Carregando...
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
      segunda-feira 08-09-2025:fechadoterça-feira 09-09-2025:fechado
      quarta-feira 10-09-2025:fechadoquinta-feira 11-09-2025:fechado
      sexta-feira 12-09-2025:09:00-18:00sábado 13-09-2025:09:00-17:00
      domingo 14-09-2025:fechadosegunda-feira 15-09-2025:fechado
      terça-feira 16-09-2025:10:00-18:00quarta-feira 17-09-2025:10:00-18:00
      quinta-feira 18-09-2025:10:00-18:00sexta-feira 19-09-2025:09:00-18:00
      sábado 20-09-2025:09:00-17:00domingo 21-09-2025:fechado
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
      segunda-feira 08-09-2025:terça-feira 09-09-2025:
      quarta-feira 10-09-2025:quinta-feira 11-09-2025:
      sexta-feira 12-09-2025:09:00-18:00sábado 13-09-2025:09:00-17:00
      domingo 14-09-2025:segunda-feira 15-09-2025:
      terça-feira 16-09-2025:10:00-18:00quarta-feira 17-09-2025:10:00-18:00
      quinta-feira 18-09-2025:10:00-18:00sexta-feira 19-09-2025:09:00-18:00
      sábado 20-09-2025:09:00-17:00domingo 21-09-2025:
    • segunda-feira 08-09-2025:terça-feira 09-09-2025:
      quarta-feira 10-09-2025:quinta-feira 11-09-2025:
      sexta-feira 12-09-2025:10:00-18:00sábado 13-09-2025:
      domingo 14-09-2025:segunda-feira 15-09-2025:
      terça-feira 16-09-2025:10:00-18:00quarta-feira 17-09-2025:10:00-18:00
      quinta-feira 18-09-2025:10:00-18:00sexta-feira 19-09-2025:10:00-18:00
      sábado 20-09-2025:domingo 21-09-2025:
    • região de entregataxa de entregavalor mínimo do pedidofrete grátis acima de
      raio: 15 quilômetro€ 3,50€ 30,00€ 50,00
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • débito online
        • terminal de pagamento
      • entrega
        • dinheiro a vista
        • débito online
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 46 475 2116

      • diariamente §


        • Actie gebakken vis §

          • 2 x gebakken vis
          • 250 gram kibbeling
          • inclusief saus

          € 15,00 / peça

          peça
        • Mosselpakket compleet §

          Heerlijk mosselpakket inclusief groente, saus en kruiden.

          € 13,50 / quilo

          quilo
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
      • Barbecue visspiezen §


        • Scampispies §

          € 2,99 / peça

          peça
        • Zalmspies §

          € 2,49 / peça

          peça
      • Barbecue verse vis §


        • Forel §

          Verse forel. Heerlijk en makkelijk te bereiden op de barbecue.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijn §

          Zeer smakelijk stukje vis voor op de barbecue.

          € 6,25 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmforel §

          Malse regenboogforel voor op de barbecue,.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Zwaardvis §

          Zwaardvis is een smaakvolle vis met veel neigingen naar zeeduivel maar een zeer duidelijke eigen smaak. Deze vis wordt ook wel vergeleken met kalkoen.

          € 4,75 / 100 g

          x 100 g
        • Scampis gepeld extra groot §

          € 3,95 / 100 g

          grama
        • Scampis gepeld extra groot diepvries §

          € 27,50 / saco

          saco
        • Scampis ongepeld jumbo met kop §

          € 3,25 / 100 g

          grama
        • Scampis ongepeld jumbo met kop diepvries §

          € 29,95 / ±8 peças

          caixa
      • Visschotels §


        • Luxe gepocheerde zalm op schaal middel §

          Geschikt voor 6-10 personen. Mooi opgemaakte schaal met luxe gepocheerde zalm.

          € 49,95 / ±1,5 kg

          peça
        • Luxe gepocheerde zalm op schaal groot §

          Geschikt voor circa 15 personen. Mooi opgemaakte schaal met luxe gepocheerde zalm.

          € 89,95 / ±4,0 kg

          peça
        • Luxe visschotel §

          • zalm
          • makreel
          • maatjesharing
          • 2 vissalades
          • wraps
          • garnalen
          • inclusief stokbrood en cocktailsaus
          • maak uw visschotel extra speciaal en bestel hieronder als aanvulling oesters, gepocheerde scampi's of paling.
        • Visgourmet / fondue §

          400 gram verse gemengde vissoorten per persoon (samenstelling kan afwijken):
          • zalm
          • scampi
          • heilbot
          • roodbaars
          • zwaardvis
          • tonijn

          € 17,50 / pessoa

          pessoa
      • Luxe visschotel uitbreiding §

        Vul uw visschotel aan met de lekkerste specialiteiten.


        • Oesters §

          € 2,50 / peça

          peça
        • Scampi's gepocheerd §

          € 1,99 / peça

          peça
        • Paling §

          € 4,75 / pessoa

          pessoa
      • peixes de água salgada §


        • Grietfilet §

          Griet verandert, net als de tarbot, van kleur al naar gelang de plaats waar hij gevangen is. Op zanderinge bodems heeft griet bijna de kleur van tong en op modderige ondergrond de kleur van pure chocolade. De griet wordt vooral gevangen als bijvangst bij de schol- en tongvisserij.
        • Heilbotfilet §

          Er zijn meerdere soorten heilbot te verkrijgen. De vis wordt, omdat hij zo groot van formaat is, meestal in moten of filets verkocht.
        • Hollandse kabeljauwhaas §

          Het mooiste én meest smaakvolle deel van de kabeljauw. Het visvlees van de kabeljauwhaas is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is.
        • Makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Rog §

          De smaak van de rog is zoetig en aangenaam. Het visvlees is stevig. Rog kan goed worden gestoofd en gebakken. Het culinaire gedeelte van de rog zit geheel in zijn vleugels.
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.
        • Schotse zalmfilet §

          Veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden. U heeft de keuze tussen mét of zonder vel. Het gewicht kan afwijken van het bestelde gewicht.

          € 3,25 / 100 g

          grama
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.
        • Tarbot §

          De smaak van tarbot is erg goed en het vlees is grof van structuur, stevig en wit van kleur. Omdat het visvlees van de tarbot stevig is, leent deze vis zich prima voor veel verschillende bereidingswijzen. Zo kan tarbot gestoofd, gebakken of gegrilleerd worden.
        • Tonijn §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.
        • Zeebaarsfilet §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.
        • Zeeduivelfilet §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak. Voor de bereiding moet het sterke vlies dat om het visvlees zit, verwijderd worden. Zeeduivel kan gestoofd, gestoomd, gebakken of gegrild worden. Als de kop nog aanwezig is, kan hiervan soep worden getrokken.
        • Zeetong §

          De tong (Solea solea) is een bruingevlekte platvis. De tong dankt zijn naam aan de ovaalronde vorm. In de Noordzee is de tong niet meer overbevist omdat deze zich inmiddels boven het biologisch veilige niveau bevindt.
        • Zwaardvis §

          De structuur van zwaardvis is stevig en de smaak heeft iets weg van kalfsvlees. De vis kan gegrild of gebakken worden. In Portugal wordt de zwaardvis ook gerookt.
      • arenque §


        • Hollandse Nieuwe haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 2,75 / peça

      • peixe defumado §


        • Palingfilet extra breed Iers §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.
        • Gerookte makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte makreelfilet §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte Schotse zalm §

          Onze Schotse gerookte wilde zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.
        • Gerookte zalmmoot §

          Ambachtelijk gerookte zalmmoot. Pure kwaliteit!
        • Gerookte zalmsnippers §

          Heerlijke stukjes gerookte zalm. Lekker en gemakkelijk om te gebruiken.

          € 2,67 / peça

          peça
        • Gerookte forelfilet-eifel §

          Forelfilet uit de Duitse Eifel.

          € 7,49 / peça

          peça
        • Gestoomde gefileerde makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur.

          € 4,99 / peça

          peça
        • Zalmspies §

          Een heerlijke gerookte visspies.
      • sanduíches de peixe §


        • Broodje garnalenkroket §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 3,00 / peça

          peça
        • Broodje garnalenkroket Luxe §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje gerookte makreel §

          Vers broodje belegd met gerookte makreel.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 4,25 / peça

          peça
        • Broodje haring §

          Een vers broodje haring.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Broodje haring in dille §

          Vers broodje belegd met haring in dille.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje Hollandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 5,00 / peça

          peça
        • Broodje kibbeling met saus §

          Een vers broodje met kibbeling.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 4,99 / peça

          peça
        • Broodje viskroket §

          Een vers broodje met een viskroket.

          € 3,00 / peça

          peça
        • Los broodje §

          Zacht, bolvormig broodje om zelf te beleggen.

          € 0,50 / peça

          peça
      • sanduíches de salada §


        • Broodje haring-bietensalade §

          Heerlijk broodje voor de lunch of als tussendoortje. Snel, lekker en gezond.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje krabsalade §

          Heerlijk broodje belegd met krabsalade.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Broodje zalmslaatje §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 3,75 / peça

          peça
      • Kant en Klaar §


        • Paella §

          Een Spaans rijstgerecht met vis. Een heerlijke en gezonde maaltijd.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijn wrap §

          Een wrap rijk gevuld met tonijn. Lekker als gezond tussendoortje of als lunch.

          € 2,95 / peça

          peça
        • Zalm wrap §

          Heerlijke verse gerookte zalm in een wrap. Zó lekker....

          € 2,95 / peça

          peça
        • Tonijnsashimi §

          Sashimi, dun gesneden plakjes rauw en spartelverse vis, zijn een goddelijke Japanse delicatesse.

          € 6,25 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmfilet Sashimi §

          Dungesneden verse zalm.

          € 3,95 / 100 g

          x 100 g
      • sopa §


      • marisco §


        • Zeeuwse mosselen Goudmerk §

          De beste en allerdikste mosselen, direct van de kweker!

          € 12,50 / quilo

          quilo
        • Mosselpakket compleet §

          Heerlijk mosselpakket inclusief groente, saus en kruiden.

          € 13,50 / quilo

          quilo
        • Hollandse garnalen §

          Garnalen worden vaak als ingrediënt van een maaltijd gebruikt, of in een (garnalen)salade of garnalencocktail.

          € 8,99 / 100 g

        • Cocktailgarnalen §

          Heerlijk borrelhapje, cocktailgarnalen.

          € 4,00 / 100 g

        • Noorse garnaal §

          Noorse garnalen worden ook wel 'shrimps' genoemd, het Engelse woord voor garnaal. Noorse garnalen leven in diepe, koude wateren en worden op dezelfde wijze bereid als Hollandse garnalen, namelijk door ze te koken en te pellen. Noorse garnalen zijn groter dan Hollandse garnalen en meestal wat goedkoper.

          € 3,95 / 100 g

        • Rivierkreeftenvlees §

          Rivierkreeften vlees is een veelzijdig product te gebruiken in salades, sauzen en soepen. Het vlees is gekookt en klaar voor gebruik.

          € 6,49 / 100 g

        • Alikruik §

          De alikruik is een in zee levende kieuwslak. In de provincie Zeeland, waar de alikruik in Nederland het meest gevonden en gevangen wordt, noemt men deze slak ook wel kreukel, karakol, alikruuk, alekreukel of krukel.

          € 24,99 / quilo

          quilo
        • Coquilles §

          Coquilles zijn luxe cadeautjes uit de zee. Bereid ze met zorg en ze smelten op je tong. Gewicht per stuk is 25-35 gram.

          € 6,95 / 100 g

        • Kreeft Canada §

          Aan de andere kant van de wereld, vooral in Amerika en Canada zijn kreeften de gewoonste zaak van de wereld. Kreeft komt daar veelvuldig voor, en wordt ook veelvuldig geconsumeerd. Dat is in Europa wel anders, maar wij zijn zeker niet jaloers. De Canadese kreeft wordt dagelijks aangevoerd per vliegtuig, en vindt gretig haar aftrek bij hotels en restaurants.

          € 22,00 / 400 g

          grama
        • Palourde §

          Aan de Middellandse Zee staat de tapijtschelp bekend als palourde of clovisse. Dit ovale en afgeplatte schelpdier is ongeveer vijf centimeter groot. De kleur van het schelpdier varieert van wit tot zwart en van grijs tot geel. De tapijtschelp lijkt een ruitjespatroon te hebben en is altijd gevlekt.

          € 24,99 / quilo

          quilo
        • Scampi's §

          De langoustine (scampi) is een klein soort kreeftachtige met twee scharen en een rozig pantser.

          € 3,95 / 100 g

        • Scheermes §

          Schelpdier met een lengte van 12 tot 15 cm. Kan rauw gegeten worden maar is ook zeer geschikt om te roerbakken of te koken als mosselen. Dankt zijn naam aan de vorm.

          € 12,85 / quilo

          quilo
        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 27,99 / quilo

          quilo
      • ostras §


        • Franse Fines Claires oester §

          Heerlijk assortiment Franse oesters. Frankrijk heeft een rijke oestercultuur waar veel verschillende soorten oesters worden gekweekt.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Gillardeau oester §

          De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft uiteindelijk een zoetige smaak met een licht komkommertje in zich.

          € 3,99 / peça

          peça
        • Zeeuwse oester §

          De Zeeuwse oesters kunnen zowel rauw als gegrild geserveerd worden. Oesters zijn geschikt om te pocheren, te bakken en te gratineren. Zeeuwse platte oesters hebben zo'n verfijnde smaak, dat het zonde is om ze verder te bereiden.

          € 2,49 / peça

          peça
      • salada §


        • Pure zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 6,99 / peça

          peça
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 6,99 / peça

          peça
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 4,99 / peça

          peça
        • Haring/bietsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 4,99 / peça

          peça
        • Haring in dillesalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 4,99 / peça

          peça
        • Wakame zeewiersalade §

          Een heerlijke salade van zeewier, sesam en soja.

          € 3,99 / peça

          peça
        • Ansjovis in olie §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis in olie.

          € 3,25 / 100 g

          grama
        • Ansjovis met olijf §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis met olijven.

          € 3,25 / 100 g

          grama
        • Hollandse garnalensalade §

          Slamelange met Hollandse garnalen.

          € 7,49 / peça

          peça
        • Makreel-pikant salade §

          Pikante salade met makreel.

          € 4,99 / peça

          peça
        • Tonijn-pikant salade §

          Rijkgevulde tonijnsalade met een pikante smaak.

          € 4,99 / peça

          peça
        • Vissalade met kabeljauw §

          Kant-en-klare vissalade met kabeljauw.

          € 4,49 / peça

          peça
        • Rivierkreeftsalade §

          Koude rivierkreeftsalade. Een festelijke salade voor bij de borrel of uitgebreide lunch/ brunch.

          € 6,99 / peça

          peça
        • Volendamsalade §

          Goedgevulde vissalade.

          € 4,75 / peça

          peça
      • Slaatje §


        • Visslaatje Frits §

          Slaatje van aardappel-tonijnsalade, gekookte en gerookte zalm, krab-surimi en een sausje.

          € 5,25 / peça

          peça
        • Visslaatje Luxe §

          Heerlijk slaatje met een samenstelling van garnalen, twee salades, gerookte en gekookte zalm, forel en een sausje.

          € 7,99 / peça

          peça
      • molho §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0,50 / peça

          peça
        • Kibbelingsaus §

          Een saus met een pittige smaak die lekker is bij kibbeling maar ook bij een lekkerbekje.

          € 0,50 / peça

          peça
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,50 / peça

          peça
        • Mosterdsaus §

          Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water en zout.

          € 0,50 / peça

          peça
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 0,50 / peça

          peça
        • Remouladesaus §

          Een saus op basis van mayonaise die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 0,50 / peça

          peça
        • Tartaarsaus §

          Tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Verder gebruikt men vaak augurk, kappertjes en/of bieslook.

          € 0,50 / peça

          peça
      • Saus per pot §


        • Cocktailsaus §

          Pot met 350 ml saus. Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 2,50 / ±200 ml

          jarra
        • Kibbelingsaus §

          Pot met 350 ml saus.
          Een saus met een pittige smaak die lekker is bij kibbeling maar ook bij een lekkerbekje.

          € 2,50 / ±200 ml

          jarra
        • Knoflooksaus §

          Pot met 350 ml saus. Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. In Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 2,50 / ±200 ml

          jarra
        • Mosterdsaus §

          Pot met 350 ml saus. Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water en zout.

          € 2,50 / ±200 ml

          jarra
        • Piri Piri saus §

          Pot met 350 ml saus. Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 2,50 / ±200 ml

          jarra
        • Remouladesaus §

          Pot met 350 ml saus. Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 2,50 / ±200 ml

          jarra
        • Tartaarsaus §

          Pot met 350 ml saus. Tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Verder gebruikt men vaak augurk, kappertjes en/of bieslook.

          € 2,50 / ±200 ml

          jarra