Cargando...
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
      lunes 08-09-2025:cerradomartes 09-09-2025:cerrado
      miércoles 10-09-2025:cerradojueves 11-09-2025:cerrado
      viernes 12-09-2025:09:00-18:00sábado 13-09-2025:09:00-17:00
      domingo 14-09-2025:cerradolunes 15-09-2025:cerrado
      martes 16-09-2025:10:00-18:00miércoles 17-09-2025:10:00-18:00
      jueves 18-09-2025:10:00-18:00viernes 19-09-2025:09:00-18:00
      sábado 20-09-2025:09:00-17:00domingo 21-09-2025:cerrado
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
      lunes 08-09-2025:martes 09-09-2025:
      miércoles 10-09-2025:jueves 11-09-2025:
      viernes 12-09-2025:09:00-18:00sábado 13-09-2025:09:00-17:00
      domingo 14-09-2025:lunes 15-09-2025:
      martes 16-09-2025:10:00-18:00miércoles 17-09-2025:10:00-18:00
      jueves 18-09-2025:10:00-18:00viernes 19-09-2025:09:00-18:00
      sábado 20-09-2025:09:00-17:00domingo 21-09-2025:
    • lunes 08-09-2025:martes 09-09-2025:
      miércoles 10-09-2025:jueves 11-09-2025:
      viernes 12-09-2025:10:00-18:00sábado 13-09-2025:
      domingo 14-09-2025:lunes 15-09-2025:
      martes 16-09-2025:10:00-18:00miércoles 17-09-2025:10:00-18:00
      jueves 18-09-2025:10:00-18:00viernes 19-09-2025:10:00-18:00
      sábado 20-09-2025:domingo 21-09-2025:
    • región de entregacargo de entregavalor mínimo del pedidoentrega gratis en
      radio: 15 kilómetro€ 3,50€ 30,00€ 50,00
      • recogida
        • dinero en efectivo
        • débito online
        • terminal de pago
      • entrega
        • dinero en efectivo
        • débito online
    • Se puede solicitar información nutricional y sobre alérgenos por teléfono durante el horario de apertura via +31 46 475 2116

      • diariamente §


        • Actie gebakken vis §

          • 2 x gebakken vis
          • 250 gram kibbeling
          • inclusief saus

          € 15,00 / pieza

          pieza
        • Mosselpakket compleet §

          Heerlijk mosselpakket inclusief groente, saus en kruiden.

          € 13,50 / kilo

          kilo
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
      • Barbecue visspiezen §


        • Scampispies §

          € 2,99 / pieza

          pieza
        • Zalmspies §

          € 2,49 / pieza

          pieza
      • Barbecue verse vis §


        • Forel §

          Verse forel. Heerlijk en makkelijk te bereiden op de barbecue.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijn §

          Zeer smakelijk stukje vis voor op de barbecue.

          € 6,25 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmforel §

          Malse regenboogforel voor op de barbecue,.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Zwaardvis §

          Zwaardvis is een smaakvolle vis met veel neigingen naar zeeduivel maar een zeer duidelijke eigen smaak. Deze vis wordt ook wel vergeleken met kalkoen.

          € 4,75 / 100 g

          x 100 g
        • Scampis gepeld extra groot §

          € 3,95 / 100 g

          gramo
        • Scampis gepeld extra groot diepvries §

          € 27,50 / saco

          saco
        • Scampis ongepeld jumbo met kop §

          € 3,25 / 100 g

          gramo
        • Scampis ongepeld jumbo met kop diepvries §

          € 29,95 / ±8 piezas

          caja
      • Visschotels §


        • Luxe gepocheerde zalm op schaal middel §

          Geschikt voor 6-10 personen. Mooi opgemaakte schaal met luxe gepocheerde zalm.

          € 49,95 / ±1,5 kg

          pieza
        • Luxe gepocheerde zalm op schaal groot §

          Geschikt voor circa 15 personen. Mooi opgemaakte schaal met luxe gepocheerde zalm.

          € 89,95 / ±4,0 kg

          pieza
        • Luxe visschotel §

          • zalm
          • makreel
          • maatjesharing
          • 2 vissalades
          • wraps
          • garnalen
          • inclusief stokbrood en cocktailsaus
          • maak uw visschotel extra speciaal en bestel hieronder als aanvulling oesters, gepocheerde scampi's of paling.
        • Visgourmet / fondue §

          400 gram verse gemengde vissoorten per persoon (samenstelling kan afwijken):
          • zalm
          • scampi
          • heilbot
          • roodbaars
          • zwaardvis
          • tonijn

          € 17,50 / persona

          persona
      • Luxe visschotel uitbreiding §

        Vul uw visschotel aan met de lekkerste specialiteiten.


        • Oesters §

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Scampi's gepocheerd §

          € 1,99 / pieza

          pieza
        • Paling §

          € 4,75 / persona

          persona
      • peces de agua salada §


        • Grietfilet §

          Griet verandert, net als de tarbot, van kleur al naar gelang de plaats waar hij gevangen is. Op zanderinge bodems heeft griet bijna de kleur van tong en op modderige ondergrond de kleur van pure chocolade. De griet wordt vooral gevangen als bijvangst bij de schol- en tongvisserij.
        • Heilbotfilet §

          Er zijn meerdere soorten heilbot te verkrijgen. De vis wordt, omdat hij zo groot van formaat is, meestal in moten of filets verkocht.
        • Hollandse kabeljauwhaas §

          Het mooiste én meest smaakvolle deel van de kabeljauw. Het visvlees van de kabeljauwhaas is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is.
        • Makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Rog §

          De smaak van de rog is zoetig en aangenaam. Het visvlees is stevig. Rog kan goed worden gestoofd en gebakken. Het culinaire gedeelte van de rog zit geheel in zijn vleugels.
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.
        • Schotse zalmfilet §

          Veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden. U heeft de keuze tussen mét of zonder vel. Het gewicht kan afwijken van het bestelde gewicht.

          € 3,25 / 100 g

          gramo
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.
        • Tarbot §

          De smaak van tarbot is erg goed en het vlees is grof van structuur, stevig en wit van kleur. Omdat het visvlees van de tarbot stevig is, leent deze vis zich prima voor veel verschillende bereidingswijzen. Zo kan tarbot gestoofd, gebakken of gegrilleerd worden.
        • Tonijn §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.
        • Zeebaarsfilet §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.
        • Zeeduivelfilet §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak. Voor de bereiding moet het sterke vlies dat om het visvlees zit, verwijderd worden. Zeeduivel kan gestoofd, gestoomd, gebakken of gegrild worden. Als de kop nog aanwezig is, kan hiervan soep worden getrokken.
        • Zeetong §

          De tong (Solea solea) is een bruingevlekte platvis. De tong dankt zijn naam aan de ovaalronde vorm. In de Noordzee is de tong niet meer overbevist omdat deze zich inmiddels boven het biologisch veilige niveau bevindt.
        • Zwaardvis §

          De structuur van zwaardvis is stevig en de smaak heeft iets weg van kalfsvlees. De vis kan gegrild of gebakken worden. In Portugal wordt de zwaardvis ook gerookt.
      • arenque §


        • Hollandse Nieuwe haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 2,75 / pieza

      • pescado ahumado §


        • Palingfilet extra breed Iers §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.
        • Gerookte makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte makreelfilet §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte Schotse zalm §

          Onze Schotse gerookte wilde zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.
        • Gerookte zalmmoot §

          Ambachtelijk gerookte zalmmoot. Pure kwaliteit!
        • Gerookte zalmsnippers §

          Heerlijke stukjes gerookte zalm. Lekker en gemakkelijk om te gebruiken.

          € 2,67 / pieza

          pieza
        • Gerookte forelfilet-eifel §

          Forelfilet uit de Duitse Eifel.

          € 7,49 / pieza

          pieza
        • Gestoomde gefileerde makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Zalmspies §

          Een heerlijke gerookte visspies.
      • sándwiches de pescado §


        • Broodje garnalenkroket §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 3,00 / pieza

          pieza
        • Broodje garnalenkroket Luxe §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Broodje gerookte makreel §

          Vers broodje belegd met gerookte makreel.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Broodje gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 4,25 / pieza

          pieza
        • Broodje haring §

          Een vers broodje haring.

          € 3,25 / pieza

          pieza
        • Broodje haring in dille §

          Vers broodje belegd met haring in dille.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Broodje Hollandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 5,00 / pieza

          pieza
        • Broodje kibbeling met saus §

          Een vers broodje met kibbeling.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Broodje viskroket §

          Een vers broodje met een viskroket.

          € 3,00 / pieza

          pieza
        • Los broodje §

          Zacht, bolvormig broodje om zelf te beleggen.

          € 0,50 / pieza

          pieza
      • sándwiches de ensalada §


        • Broodje haring-bietensalade §

          Heerlijk broodje voor de lunch of als tussendoortje. Snel, lekker en gezond.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Broodje krabsalade §

          Heerlijk broodje belegd met krabsalade.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 3,75 / pieza

          pieza
        • Broodje zalmslaatje §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 3,75 / pieza

          pieza
      • Kant en Klaar §


        • Paella §

          Een Spaans rijstgerecht met vis. Een heerlijke en gezonde maaltijd.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijn wrap §

          Een wrap rijk gevuld met tonijn. Lekker als gezond tussendoortje of als lunch.

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Zalm wrap §

          Heerlijke verse gerookte zalm in een wrap. Zó lekker....

          € 2,95 / pieza

          pieza
        • Tonijnsashimi §

          Sashimi, dun gesneden plakjes rauw en spartelverse vis, zijn een goddelijke Japanse delicatesse.

          € 6,25 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmfilet Sashimi §

          Dungesneden verse zalm.

          € 3,95 / 100 g

          x 100 g
      • sopa §


      • mariscos §


        • Zeeuwse mosselen Goudmerk §

          De beste en allerdikste mosselen, direct van de kweker!

          € 12,50 / kilo

          kilo
        • Mosselpakket compleet §

          Heerlijk mosselpakket inclusief groente, saus en kruiden.

          € 13,50 / kilo

          kilo
        • Hollandse garnalen §

          Garnalen worden vaak als ingrediënt van een maaltijd gebruikt, of in een (garnalen)salade of garnalencocktail.

          € 8,99 / 100 g

        • Cocktailgarnalen §

          Heerlijk borrelhapje, cocktailgarnalen.

          € 4,00 / 100 g

        • Noorse garnaal §

          Noorse garnalen worden ook wel 'shrimps' genoemd, het Engelse woord voor garnaal. Noorse garnalen leven in diepe, koude wateren en worden op dezelfde wijze bereid als Hollandse garnalen, namelijk door ze te koken en te pellen. Noorse garnalen zijn groter dan Hollandse garnalen en meestal wat goedkoper.

          € 3,95 / 100 g

        • Rivierkreeftenvlees §

          Rivierkreeften vlees is een veelzijdig product te gebruiken in salades, sauzen en soepen. Het vlees is gekookt en klaar voor gebruik.

          € 6,49 / 100 g

        • Alikruik §

          De alikruik is een in zee levende kieuwslak. In de provincie Zeeland, waar de alikruik in Nederland het meest gevonden en gevangen wordt, noemt men deze slak ook wel kreukel, karakol, alikruuk, alekreukel of krukel.

          € 24,99 / kilo

          kilo
        • Coquilles §

          Coquilles zijn luxe cadeautjes uit de zee. Bereid ze met zorg en ze smelten op je tong. Gewicht per stuk is 25-35 gram.

          € 6,95 / 100 g

        • Kreeft Canada §

          Aan de andere kant van de wereld, vooral in Amerika en Canada zijn kreeften de gewoonste zaak van de wereld. Kreeft komt daar veelvuldig voor, en wordt ook veelvuldig geconsumeerd. Dat is in Europa wel anders, maar wij zijn zeker niet jaloers. De Canadese kreeft wordt dagelijks aangevoerd per vliegtuig, en vindt gretig haar aftrek bij hotels en restaurants.

          € 22,00 / 400 g

          gramo
        • Palourde §

          Aan de Middellandse Zee staat de tapijtschelp bekend als palourde of clovisse. Dit ovale en afgeplatte schelpdier is ongeveer vijf centimeter groot. De kleur van het schelpdier varieert van wit tot zwart en van grijs tot geel. De tapijtschelp lijkt een ruitjespatroon te hebben en is altijd gevlekt.

          € 24,99 / kilo

          kilo
        • Scampi's §

          De langoustine (scampi) is een klein soort kreeftachtige met twee scharen en een rozig pantser.

          € 3,95 / 100 g

        • Scheermes §

          Schelpdier met een lengte van 12 tot 15 cm. Kan rauw gegeten worden maar is ook zeer geschikt om te roerbakken of te koken als mosselen. Dankt zijn naam aan de vorm.

          € 12,85 / kilo

          kilo
        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 27,99 / kilo

          kilo
      • ostras §


        • Franse Fines Claires oester §

          Heerlijk assortiment Franse oesters. Frankrijk heeft een rijke oestercultuur waar veel verschillende soorten oesters worden gekweekt.

          € 2,50 / pieza

          pieza
        • Gillardeau oester §

          De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft uiteindelijk een zoetige smaak met een licht komkommertje in zich.

          € 3,99 / pieza

          pieza
        • Zeeuwse oester §

          De Zeeuwse oesters kunnen zowel rauw als gegrild geserveerd worden. Oesters zijn geschikt om te pocheren, te bakken en te gratineren. Zeeuwse platte oesters hebben zo'n verfijnde smaak, dat het zonde is om ze verder te bereiden.

          € 2,49 / pieza

          pieza
      • ensalada §


        • Pure zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 6,99 / pieza

          pieza
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 6,99 / pieza

          pieza
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Haring/bietsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Haring in dillesalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Wakame zeewiersalade §

          Een heerlijke salade van zeewier, sesam en soja.

          € 3,99 / pieza

          pieza
        • Ansjovis in olie §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis in olie.

          € 3,25 / 100 g

          gramo
        • Ansjovis met olijf §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis met olijven.

          € 3,25 / 100 g

          gramo
        • Hollandse garnalensalade §

          Slamelange met Hollandse garnalen.

          € 7,49 / pieza

          pieza
        • Makreel-pikant salade §

          Pikante salade met makreel.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Tonijn-pikant salade §

          Rijkgevulde tonijnsalade met een pikante smaak.

          € 4,99 / pieza

          pieza
        • Vissalade met kabeljauw §

          Kant-en-klare vissalade met kabeljauw.

          € 4,49 / pieza

          pieza
        • Rivierkreeftsalade §

          Koude rivierkreeftsalade. Een festelijke salade voor bij de borrel of uitgebreide lunch/ brunch.

          € 6,99 / pieza

          pieza
        • Volendamsalade §

          Goedgevulde vissalade.

          € 4,75 / pieza

          pieza
      • Slaatje §


        • Visslaatje Frits §

          Slaatje van aardappel-tonijnsalade, gekookte en gerookte zalm, krab-surimi en een sausje.

          € 5,25 / pieza

          pieza
        • Visslaatje Luxe §

          Heerlijk slaatje met een samenstelling van garnalen, twee salades, gerookte en gekookte zalm, forel en een sausje.

          € 7,99 / pieza

          pieza
      • salsa §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Kibbelingsaus §

          Een saus met een pittige smaak die lekker is bij kibbeling maar ook bij een lekkerbekje.

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Mosterdsaus §

          Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water en zout.

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Remouladesaus §

          Een saus op basis van mayonaise die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 0,50 / pieza

          pieza
        • Tartaarsaus §

          Tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Verder gebruikt men vaak augurk, kappertjes en/of bieslook.

          € 0,50 / pieza

          pieza
      • Saus per pot §


        • Cocktailsaus §

          Pot met 350 ml saus. Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 2,50 / ±200 ml

          tarro
        • Kibbelingsaus §

          Pot met 350 ml saus.
          Een saus met een pittige smaak die lekker is bij kibbeling maar ook bij een lekkerbekje.

          € 2,50 / ±200 ml

          tarro
        • Knoflooksaus §

          Pot met 350 ml saus. Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. In Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 2,50 / ±200 ml

          tarro
        • Mosterdsaus §

          Pot met 350 ml saus. Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water en zout.

          € 2,50 / ±200 ml

          tarro
        • Piri Piri saus §

          Pot met 350 ml saus. Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 2,50 / ±200 ml

          tarro
        • Remouladesaus §

          Pot met 350 ml saus. Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 2,50 / ±200 ml

          tarro
        • Tartaarsaus §

          Pot met 350 ml saus. Tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Verder gebruikt men vaak augurk, kappertjes en/of bieslook.

          € 2,50 / ±200 ml

          tarro