Laden...
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
      maandag 08-09-2025:geslotendinsdag 09-09-2025:gesloten
      woensdag 10-09-2025:geslotendonderdag 11-09-2025:gesloten
      vrijdag 12-09-2025:09:00-18:00zaterdag 13-09-2025:09:00-17:00
      zondag 14-09-2025:geslotenmaandag 15-09-2025:gesloten
      dinsdag 16-09-2025:10:00-18:00woensdag 17-09-2025:10:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:10:00-18:00vrijdag 19-09-2025:09:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:09:00-17:00zondag 21-09-2025:gesloten
    • Rijksweg Zuid 95, 6161 BG Geleen
      maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:
      woensdag 10-09-2025:donderdag 11-09-2025:
      vrijdag 12-09-2025:09:00-18:00zaterdag 13-09-2025:09:00-17:00
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:10:00-18:00woensdag 17-09-2025:10:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:10:00-18:00vrijdag 19-09-2025:09:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:09:00-17:00zondag 21-09-2025:
    • maandag 08-09-2025:dinsdag 09-09-2025:
      woensdag 10-09-2025:donderdag 11-09-2025:
      vrijdag 12-09-2025:10:00-18:00zaterdag 13-09-2025:
      zondag 14-09-2025:maandag 15-09-2025:
      dinsdag 16-09-2025:10:00-18:00woensdag 17-09-2025:10:00-18:00
      donderdag 18-09-2025:10:00-18:00vrijdag 19-09-2025:10:00-18:00
      zaterdag 20-09-2025:zondag 21-09-2025:
    • bezorgregiobezorgtoeslagminimum bestelbedraggratis bezorging vanaf
      radius: 15 kilometer€ 3,50€ 30,00€ 50,00
      • afhalen
        • contant geld
        • internetbankieren
        • betaalautomaat
      • bezorging
        • contant geld
        • internetbankieren
    • allergenen- en voedingsinformatie kan tijdens openingstijden telefonisch opgevraagd worden via +31 46 475 2116

      • dagelijks §


        • Actie gebakken vis §

          • 2 x gebakken vis
          • 250 gram kibbeling
          • inclusief saus

          € 15,00 / stuk

          stuk
        • Mosselpakket compleet §

          Heerlijk mosselpakket inclusief groente, saus en kruiden.

          € 13,50 / kilo

          kilo
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
      • Barbecue visspiezen §


        • Scampispies §

          € 2,99 / stuk

          stuk
        • Zalmspies §

          € 2,49 / stuk

          stuk
      • Barbecue verse vis §


        • Forel §

          Verse forel. Heerlijk en makkelijk te bereiden op de barbecue.

          € 1,45 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijn §

          Zeer smakelijk stukje vis voor op de barbecue.

          € 6,25 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmforel §

          Malse regenboogforel voor op de barbecue,.

          € 1,75 / 100 g

          x 100 g
        • Zwaardvis §

          Zwaardvis is een smaakvolle vis met veel neigingen naar zeeduivel maar een zeer duidelijke eigen smaak. Deze vis wordt ook wel vergeleken met kalkoen.

          € 4,75 / 100 g

          x 100 g
        • Scampis gepeld extra groot §

          € 3,95 / 100 g

          gram
        • Scampis gepeld extra groot diepvries §

          € 27,50 / zak

          zak
        • Scampis ongepeld jumbo met kop §

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Scampis ongepeld jumbo met kop diepvries §

          € 29,95 / ±8 stuks

          doos
      • Visschotels §


        • Luxe gepocheerde zalm op schaal middel §

          Geschikt voor 6-10 personen. Mooi opgemaakte schaal met luxe gepocheerde zalm.

          € 49,95 / ±1,5 kg

          stuk
        • Luxe gepocheerde zalm op schaal groot §

          Geschikt voor circa 15 personen. Mooi opgemaakte schaal met luxe gepocheerde zalm.

          € 89,95 / ±4,0 kg

          stuk
        • Luxe visschotel §

          • zalm
          • makreel
          • maatjesharing
          • 2 vissalades
          • wraps
          • garnalen
          • inclusief stokbrood en cocktailsaus
          • maak uw visschotel extra speciaal en bestel hieronder als aanvulling oesters, gepocheerde scampi's of paling.
        • Visgourmet / fondue §

          400 gram verse gemengde vissoorten per persoon (samenstelling kan afwijken):
          • zalm
          • scampi
          • heilbot
          • roodbaars
          • zwaardvis
          • tonijn

          € 17,50 / persoon

          persoon
      • Luxe visschotel uitbreiding §

        Vul uw visschotel aan met de lekkerste specialiteiten.


        • Oesters §

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Scampi's gepocheerd §

          € 1,99 / stuk

          stuk
        • Paling §

          € 4,75 / persoon

          persoon
      • zoutwatervis §


        • Grietfilet §

          Griet verandert, net als de tarbot, van kleur al naar gelang de plaats waar hij gevangen is. Op zanderinge bodems heeft griet bijna de kleur van tong en op modderige ondergrond de kleur van pure chocolade. De griet wordt vooral gevangen als bijvangst bij de schol- en tongvisserij.
        • Heilbotfilet §

          Er zijn meerdere soorten heilbot te verkrijgen. De vis wordt, omdat hij zo groot van formaat is, meestal in moten of filets verkocht.
        • Hollandse kabeljauwhaas §

          Het mooiste én meest smaakvolle deel van de kabeljauw. Het visvlees van de kabeljauwhaas is stevig maar laat makkelijk los als de vis gaar is.
        • Makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Rog §

          De smaak van de rog is zoetig en aangenaam. Het visvlees is stevig. Rog kan goed worden gestoofd en gebakken. Het culinaire gedeelte van de rog zit geheel in zijn vleugels.
        • Roodbaarsfilet §

          Het vlees van de roodbaars is smakelijk en matig vet. De roodbaars kan goed worden gebakken of gerookt.
        • Scholfilet §

          Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Kleine schollen worden vaak panklaar verkocht, van grotere schollen koopt men meestal filets. Deze filets zijn het lekkerst wanneer ze gepaneerd en gefrituurd worden.
        • Schotse zalmfilet §

          Veelzijdige vis die gegrild, gebakken, gestoomd en gerookt kan worden. U heeft de keuze tussen mét of zonder vel. Het gewicht kan afwijken van het bestelde gewicht.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Sliptong §

          Tong is een ware delicatesse. De smaak is niet typisch vissig en lijkt op die van garnalen. Tong kan op verschillende manieren bereid worden: bakken, grillen, stomen en stoven. Voor de bereiding moet de tong ontveld worden.
        • Tarbot §

          De smaak van tarbot is erg goed en het vlees is grof van structuur, stevig en wit van kleur. Omdat het visvlees van de tarbot stevig is, leent deze vis zich prima voor veel verschillende bereidingswijzen. Zo kan tarbot gestoofd, gebakken of gegrilleerd worden.
        • Tonijn §

          Het is een zeer gewaardeerde vissoort met stevig vlees. Bij een te lange bereidingstijd wordt de tonijn te droog. Tonijn is geschikt om mee te grillen en bakken.
        • Zeebaarsfilet §

          Zeebaars wordt steeds meer te koop aangeboden. Vooral in de horeca komt de vis vaker op de menukaart voor. De smaak is zoetig en mild met een fijne structuur. Zeebaars kan op vele manieren bereid worden. Vermijd bij het koken liever het gebruik van krachtige aroma's. Het vel is altijd lekker, laat dat dus aan de vis zitten.
        • Zeeduivelfilet §

          De smaak van de zeeduivel is heel verfijnd en vergelijkbaar met die van de kreeft. Het vlees is roomwit met een oranje-achtige gloed, glanzend, stevig en zoetig van smaak. Voor de bereiding moet het sterke vlies dat om het visvlees zit, verwijderd worden. Zeeduivel kan gestoofd, gestoomd, gebakken of gegrild worden. Als de kop nog aanwezig is, kan hiervan soep worden getrokken.
        • Zeetong §

          De tong (Solea solea) is een bruingevlekte platvis. De tong dankt zijn naam aan de ovaalronde vorm. In de Noordzee is de tong niet meer overbevist omdat deze zich inmiddels boven het biologisch veilige niveau bevindt.
        • Zwaardvis §

          De structuur van zwaardvis is stevig en de smaak heeft iets weg van kalfsvlees. De vis kan gegrild of gebakken worden. In Portugal wordt de zwaardvis ook gerookt.
      • haring §


        • Hollandse Nieuwe haring §

          Haring is een vette vis die rijk is aan omega 3-vetzuren. Een perfecte heeft vrij blank vlees. De geur is fris en zilt, de rijping bepaalt het belangrijkste kenmerk: de smaak. Haring kun je naast puur, ook heel goed verwerken in recepten.

          € 2,75 / stuk

      • gerookte vis §


        • Palingfilet extra breed Iers §

          Vers gerookte gefileerde paling, zonder huid en graat. Ideaal voor op toast, in salade of op broodje.
        • Gerookte makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte makreelfilet §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur. De makreel kan goed gegrild of gebakken worden en wordt vaak gerookt verkocht. Door het hoge vetgehalte combineert makreel goed met iets zuurs: wijn, azijn, mierikswortel of mosterd.
        • Gerookte Schotse zalm §

          Onze Schotse gerookte wilde zalm is droog gezouten, ambachtelijk gerookt in eigen rokerij en heeft de unieke smaak van wilde zalm.
        • Gerookte zalmmoot §

          Ambachtelijk gerookte zalmmoot. Pure kwaliteit!
        • Gerookte zalmsnippers §

          Heerlijke stukjes gerookte zalm. Lekker en gemakkelijk om te gebruiken.

          € 2,67 / stuk

          stuk
        • Gerookte forelfilet-eifel §

          Forelfilet uit de Duitse Eifel.

          € 7,49 / stuk

          stuk
        • Gestoomde gefileerde makreel §

          Het vlees van de makreel bevat zeer veel vitamine B12. Het vlees is stevig en vet maar wel vrij sappig en zacht. Het heeft een vettige, rookachtige geur.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Zalmspies §

          Een heerlijke gerookte visspies.
      • broodjes met vis §


        • Broodje garnalenkroket §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Broodje garnalenkroket Luxe §

          Een vers broodje met een
          garnalenkroket.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Broodje gerookte makreel §

          Vers broodje belegd met gerookte makreel.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Broodje gerookte zalm §

          Heerlijk vers broodje met gerookte zalm.

          € 4,25 / stuk

          stuk
        • Broodje haring §

          Een vers broodje haring.

          € 3,25 / stuk

          stuk
        • Broodje haring in dille §

          Vers broodje belegd met haring in dille.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Broodje Hollandse garnalen §

          Een vers broodje met overheerlijke garnalen.

          € 5,00 / stuk

          stuk
        • Broodje kibbeling met saus §

          Een vers broodje met kibbeling.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Broodje paling §

          Een vers broodje met paling.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Broodje viskroket §

          Een vers broodje met een viskroket.

          € 3,00 / stuk

          stuk
        • Los broodje §

          Zacht, bolvormig broodje om zelf te beleggen.

          € 0,50 / stuk

          stuk
      • broodjes met salade §


        • Broodje haring-bietensalade §

          Heerlijk broodje voor de lunch of als tussendoortje. Snel, lekker en gezond.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Broodje krabsalade §

          Heerlijk broodje belegd met krabsalade.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Broodje tonijnsalade §

          Vers broodje met overheerlijke tonijnsalade.

          € 3,75 / stuk

          stuk
        • Broodje zalmslaatje §

          Heerlijk broodje met zalmsalade.

          € 3,75 / stuk

          stuk
      • Kant en Klaar §


        • Paella §

          Een Spaans rijstgerecht met vis. Een heerlijke en gezonde maaltijd.

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
        • Tonijn wrap §

          Een wrap rijk gevuld met tonijn. Lekker als gezond tussendoortje of als lunch.

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Zalm wrap §

          Heerlijke verse gerookte zalm in een wrap. Zó lekker....

          € 2,95 / stuk

          stuk
        • Tonijnsashimi §

          Sashimi, dun gesneden plakjes rauw en spartelverse vis, zijn een goddelijke Japanse delicatesse.

          € 6,25 / 100 g

          x 100 g
        • Zalmfilet Sashimi §

          Dungesneden verse zalm.

          € 3,95 / 100 g

          x 100 g
      • soep §


      • schelp- en schaaldieren §


        • Zeeuwse mosselen Goudmerk §

          De beste en allerdikste mosselen, direct van de kweker!

          € 12,50 / kilo

          kilo
        • Mosselpakket compleet §

          Heerlijk mosselpakket inclusief groente, saus en kruiden.

          € 13,50 / kilo

          kilo
        • Hollandse garnalen §

          Garnalen worden vaak als ingrediënt van een maaltijd gebruikt, of in een (garnalen)salade of garnalencocktail.

          € 8,99 / 100 g

        • Cocktailgarnalen §

          Heerlijk borrelhapje, cocktailgarnalen.

          € 4,00 / 100 g

        • Noorse garnaal §

          Noorse garnalen worden ook wel 'shrimps' genoemd, het Engelse woord voor garnaal. Noorse garnalen leven in diepe, koude wateren en worden op dezelfde wijze bereid als Hollandse garnalen, namelijk door ze te koken en te pellen. Noorse garnalen zijn groter dan Hollandse garnalen en meestal wat goedkoper.

          € 3,95 / 100 g

        • Rivierkreeftenvlees §

          Rivierkreeften vlees is een veelzijdig product te gebruiken in salades, sauzen en soepen. Het vlees is gekookt en klaar voor gebruik.

          € 6,49 / 100 g

        • Alikruik §

          De alikruik is een in zee levende kieuwslak. In de provincie Zeeland, waar de alikruik in Nederland het meest gevonden en gevangen wordt, noemt men deze slak ook wel kreukel, karakol, alikruuk, alekreukel of krukel.

          € 24,99 / kilo

          kilo
        • Coquilles §

          Coquilles zijn luxe cadeautjes uit de zee. Bereid ze met zorg en ze smelten op je tong. Gewicht per stuk is 25-35 gram.

          € 6,95 / 100 g

        • Kreeft Canada §

          Aan de andere kant van de wereld, vooral in Amerika en Canada zijn kreeften de gewoonste zaak van de wereld. Kreeft komt daar veelvuldig voor, en wordt ook veelvuldig geconsumeerd. Dat is in Europa wel anders, maar wij zijn zeker niet jaloers. De Canadese kreeft wordt dagelijks aangevoerd per vliegtuig, en vindt gretig haar aftrek bij hotels en restaurants.

          € 22,00 / 400 g

          gram
        • Palourde §

          Aan de Middellandse Zee staat de tapijtschelp bekend als palourde of clovisse. Dit ovale en afgeplatte schelpdier is ongeveer vijf centimeter groot. De kleur van het schelpdier varieert van wit tot zwart en van grijs tot geel. De tapijtschelp lijkt een ruitjespatroon te hebben en is altijd gevlekt.

          € 24,99 / kilo

          kilo
        • Scampi's §

          De langoustine (scampi) is een klein soort kreeftachtige met twee scharen en een rozig pantser.

          € 3,95 / 100 g

        • Scheermes §

          Schelpdier met een lengte van 12 tot 15 cm. Kan rauw gegeten worden maar is ook zeer geschikt om te roerbakken of te koken als mosselen. Dankt zijn naam aan de vorm.

          € 12,85 / kilo

          kilo
        • Vongole §

          Een vongole is een schelpdier dat met name rond het Middellandse Zeegebied veel wordt gegeten. Vongolen, of venusschelpen, hebben een heerlijke smaak en zijn een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een mager gerecht.

          € 27,99 / kilo

          kilo
      • oesters §


        • Franse Fines Claires oester §

          Heerlijk assortiment Franse oesters. Frankrijk heeft een rijke oestercultuur waar veel verschillende soorten oesters worden gekweekt.

          € 2,50 / stuk

          stuk
        • Gillardeau oester §

          De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft uiteindelijk een zoetige smaak met een licht komkommertje in zich.

          € 3,99 / stuk

          stuk
        • Zeeuwse oester §

          De Zeeuwse oesters kunnen zowel rauw als gegrild geserveerd worden. Oesters zijn geschikt om te pocheren, te bakken en te gratineren. Zeeuwse platte oesters hebben zo'n verfijnde smaak, dat het zonde is om ze verder te bereiden.

          € 2,49 / stuk

          stuk
      • salade §


        • Pure zalmsalade §

          Zalmsalade is een heerlijke rijkgevulde salade met zalm, aardappelen, ei, ui, augurk en enkele kruiden.

          € 6,99 / stuk

          stuk
        • Krabsalade §

          Krabsalade is een bereiding die meestal wordt gebruikt als broodbeleg. Krabsalade wordt gemaakt met stukjes krab, ei, sjalot, cayennepeper en mayonaise.

          € 6,99 / stuk

          stuk
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Haring/bietsalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Haring in dillesalade §

          Een kant-en-klare salade van haring en rode bieten.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Wakame zeewiersalade §

          Een heerlijke salade van zeewier, sesam en soja.

          € 3,99 / stuk

          stuk
        • Ansjovis in olie §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis in olie.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Ansjovis met olijf §

          Mooie lichtgezouten gefileerde ansjovis met olijven.

          € 3,25 / 100 g

          gram
        • Hollandse garnalensalade §

          Slamelange met Hollandse garnalen.

          € 7,49 / stuk

          stuk
        • Makreel-pikant salade §

          Pikante salade met makreel.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Tonijn-pikant salade §

          Rijkgevulde tonijnsalade met een pikante smaak.

          € 4,99 / stuk

          stuk
        • Vissalade met kabeljauw §

          Kant-en-klare vissalade met kabeljauw.

          € 4,49 / stuk

          stuk
        • Rivierkreeftsalade §

          Koude rivierkreeftsalade. Een festelijke salade voor bij de borrel of uitgebreide lunch/ brunch.

          € 6,99 / stuk

          stuk
        • Volendamsalade §

          Goedgevulde vissalade.

          € 4,75 / stuk

          stuk
      • Slaatje §


        • Visslaatje Frits §

          Slaatje van aardappel-tonijnsalade, gekookte en gerookte zalm, krab-surimi en een sausje.

          € 5,25 / stuk

          stuk
        • Visslaatje Luxe §

          Heerlijk slaatje met een samenstelling van garnalen, twee salades, gerookte en gekookte zalm, forel en een sausje.

          € 7,99 / stuk

          stuk
      • saus §


        • Cocktailsaus §

          Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 0,50 / stuk

          stuk
        • Kibbelingsaus §

          Een saus met een pittige smaak die lekker is bij kibbeling maar ook bij een lekkerbekje.

          € 0,50 / stuk

          stuk
        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 0,50 / stuk

          stuk
        • Mosterdsaus §

          Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water en zout.

          € 0,50 / stuk

          stuk
        • Piri Piri saus §

          Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 0,50 / stuk

          stuk
        • Remouladesaus §

          Een saus op basis van mayonaise die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 0,50 / stuk

          stuk
        • Tartaarsaus §

          Tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Verder gebruikt men vaak augurk, kappertjes en/of bieslook.

          € 0,50 / stuk

          stuk
      • Saus per pot §


        • Cocktailsaus §

          Pot met 350 ml saus. Cocktailsaus is een saus die in zijn eenvoudigste vorm een mengsel van tomatenketchup met mierikswortel is.

          € 2,50 / ±200 ml

          pot
        • Kibbelingsaus §

          Pot met 350 ml saus.
          Een saus met een pittige smaak die lekker is bij kibbeling maar ook bij een lekkerbekje.

          € 2,50 / ±200 ml

          pot
        • Knoflooksaus §

          Pot met 350 ml saus. Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. In Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 2,50 / ±200 ml

          pot
        • Mosterdsaus §

          Pot met 350 ml saus. Mosterd wordt gemaakt uit gemalen mosterdzaden, azijn, water en zout.

          € 2,50 / ±200 ml

          pot
        • Piri Piri saus §

          Pot met 350 ml saus. Deze saus van rode pepers zorgt voor de scherpe smaak in pittige gerechten. Ook heerlijk voor bij de barbecue.

          € 2,50 / ±200 ml

          pot
        • Remouladesaus §

          Pot met 350 ml saus. Remoulade - ook wel remouladesaus - is een saus die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken en wordt gemaakt op basis van mayonaise. De ingrediënten zijn mayonaise, mosterd, fijngesneden augurk, kappertjes, diverse tuinkruiden zoals peterselie, dragon en bieslook.

          € 2,50 / ±200 ml

          pot
        • Tartaarsaus §

          Pot met 350 ml saus. Tartaarsaus is een koude saus op basis van mayonaise waar een garnituur van ei, peterselie en gehakte uitjes of sjalotjes aan toegevoegd is. Verder gebruikt men vaak augurk, kappertjes en/of bieslook.

          € 2,50 / ±200 ml

          pot